fbpx

CHAPELUUR GENT IS TIJDENS DE 10 DAGEN GEOPEND!

Algemene voorwaarden

Introductie

Welkom bij Chapeluur. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met en bent u gebonden aan de volgende gebruiksvoorwaarden, die samen met ons privacybeleid de relatie van Chapeluur met u regelen met betrekking tot deze website. Als je het niet eens bent met een deel van deze voorwaarden, maak dan geen gebruik van onze website.

Gebruik van de website

  • De inhoud van de pagina’s van deze website is alleen voor algemene informatie en gebruik. de inhoud kan zonder kennisgeving worden gewijzigd.
  • Deze website maakt gebruik van cookies om browservoorkeuren te monitoren. Als u het gebruik van cookies toestaat, kunnen persoonlijke gegevens door ons worden opgeslagen voor gebruik door derden.

Intellectueel eigendom

  • Deze website bevat materiaal dat eigendom is van of in licentie is gegeven aan ons. Dit materiaal omvat, maar is niet beperkt tot, het onderwerp, de lay-out, het uiterlijk en de afbeeldingen. Reproductie is verboden anders dan in overeenstemming met de auteursrechtverklaring, die deel uitmaakt van deze algemene voorwaarden.

Beperking van aansprakelijkheid

  • Uw gebruik van informatie of materialen op deze website is geheel op eigen risico, waarvoor wij niet aansprakelijk zijn. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de producten, diensten of informatie via deze website beschikbaar zijn aan uw specifieke eisen voldoen.
  • Ongeoorloofd gebruik van deze website kan aanleiding geven tot een vordering tot schadevergoeding en/of een strafbaar feit zijn.

Koppelingen naar andere websites

  • Deze website kan van tijd tot tijd ook links naar andere websites bevatten. deze links worden aangeboden voor uw gemak om meer informatie te verstrekken. Dit betekent niet dat wij de website(s) onderschrijven. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte website(s).

Toepasselijk recht

  • Uw gebruik van deze website en eventuele geschillen die voortvloeien uit het gebruik van de website zijn onderworpen aan de wetten van België.

Wijzigingen in de voorwaarden

  • Chapeluur behoudt zich tot het recht voor om deze algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen. Als je de website na wijzigingen blijft gebruiken, geef je daarmee aan dat je de nieuwe voorwaarden accepteert.