fbpx

CHAPELUUR

Koen en Amber winnen de tweede chapeluur cup!

Zondag 9 oktober 2022. Nationale krokettendag! En daarom organiseerden we voor de tweede keer de Chapeluur Cup. Concept? Zoveel mogelijk kroketten eten in 30 minuten. De winnaar en winnares gaat naar huis met één jaar gratis kroketten! 

Dit jaar hadden we voor de eerste keer een vrouwencompetitie en daar was het direct spannend! De strijd om de eerste plaats ging tussen Amber en Kim. Maar het was Amber die aan het langste eind trok en uiteindelijk won met 13 kroketten! 

Bij de heren sprong Koen er opnieuw uit. Hij won vorig jaar met maar liefst 23 (!) kroketten en maakte zijn favorietenrol ook dit jaar terug waar. Met maar liefst 20 kroketten (lees: vorig jaar waren ze 65 gram, dit jaar 85 gram) versloeg hij de concurrentie. Al was het hier ook even spannend, want Tibo maakte nog een eindsprint in de laatste 2 minuten en kwam nog heel dicht met 19 kroketten.

Het ludieke event was opnieuw geslaagd in zijn opzet! Volgend jaar komen we terug met de laatste editie van de Chapeluur Cup! 

IN DE PERS: