fbpx

CHAPELUUR

Chapeluur komt naar kortrijk

Wie van onze kroketten wil proeven, kan binnenkort ook terecht in de West-Vlaamse stad Kortrijk! 

Chapeluur zal daar deze zomer de tweede vestiging openen. Terug in een beschermd monument en deze keer mét een terras! “Het concept Chapeluur kan zo volledig uitgerold worden,” zegt Jonith (oprichter van Chapeluur). “Zo zal de keuken doorlopend open zijn en kan je terecht voor tapasplankjes op basis van kroketjes, maar ook met onze desserts, wafels en pannenkoeken leggen we de link naar ons favoriet product”. 

Het pand gaat vanaf februari in renovatie en zal normaal tegen de zomer klaar zijn voor opening. “We mikken op zaterdag 1 juli, maar in deze tijden is het natuurlijk moeilijk om dat te beloven. We doen er alvast alles aan om die datum te behalen zodat we in de zomervakantie nog 100% kunnen genieten van ons terras,” besluit Jonith. 

IN DE PERS: